Széchenyi 2020
Műanyag-P Kft. 9600 Sárvár, Arad utca 15/2A.
muanyagp@muanyagp.hu
+36 30 / 98-95-307
Termékkategóriák
Bidon, HordóBONUS termékek CserepekEgyébEldobható termékekFürdőszobai kiegészítőHálószobai kiegészítőHáztartási kiegészítőKádak,DézsákKaspóKerti kiegészítőKonyhai kiegészítőkLábtörlőPapírtörlő,WC papír, szalvétaPartvisProsperplastRekesz, ládaRuhaszárító termékekSavanyító vödörSzemét tárolókSzemeteszsákokTároló eszközök, polcokTisztítóeszközökTisztítószerVirágládák, virágtálakVíztoló


Adatvédelem

A www.muanyagp.hu honlap tulajdonosa a Műanyag - P Kft. (A honlap tárhelyét a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. biztosítja)

A honlapunk elsődleges célja a Műanyag - P Kft. által forgalmazott termékek bemutatása.

A honlapunk nem webáruház, a honlapon keresztül nincs lehetőség megrendelések leadására, termékek vásárlására, kizárólag szerződött partnereink részére biztosítunk egy előrendelési felületet. Honlapunkon keresztül nem biztosítunk az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény hatálya alá tartozó elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat.

A Műanyag - P Kft. fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikor történő megváltoztatására. Az esetleges változások a honlapon folyamatosan elérhetők.

A honlap készítése, szerkesztése és az információk összeállítása során a legnagyobb gondossággal próbáltunk és próbálunk eljárni, ellenben a honlapon elérhető információk és a honlap használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben kérdése, észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, kérjük, elérhetőségeink jelezze felénk.

A honlapon található információk az internet technológiájából adódóan Internet Protokoll (IP) segítségével kerülnek eljuttatásra a honlap tárhelytől a felhasználó (böngésző) munkaállomásáig. Az IP alapú kommunikáció során IP címek biztosítják a hálózati forgalmat. Az IP címek egyediek a hálózaton, ellenben az Internet szolgáltatók (szerződés függő) a felhasználók részére dinamikusan (váltózó módon) osztják ki a címeket. Az internetes technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók rendszeréről, böngészőjéről adatok (IP cím, böngésző típusa, stb.) cserélődjenek a hálózaton honlapok megtekintése során.

Honlapunkon az IP címek kizárólag honlaplátogatásunk statisztikájához kerülnek rögzítésre, tárolásra, azonban a Műanyag - P Kft-nek nincs lehetősége, ezen IP címek alapján a konkrét személy (felhasználó) azonosítására.

A www.muanyagp.hu is használ "cookie"-kat ezzel kapcsolatosan kérem olvassa el tájékoztatónkat.
Továbbá javasoljuk, hogy internet használat előtt tájékozódjon az internet használatáról, működéséről, biztonsági kockázatairól.

Tiszteletben tartjuk üzletfeleink, honlapunk látogatóinak személyes és bizalmas adatait. Honlapunkon a felhasználók által megadott adatok kezelése önkéntes hozzájáruláson alapul. A honlapunkon elérhető információkhoz nem kérünk és nem rögzítünk személyes adatokat. A honlapunk fejlesztésénél törekedtünk arra, hogy a felhasználói látogatások során személyes adatok ne kerüljenek tárolásra. Kérjük tisztelt látogatóinkat, személyes adataikat NE adják meg honlapunkon!

Kapcsolatfelvételkor munkahelyi adatokat (e-mail cím, telefonszám) szerepeltessenek.
A honlapon adatkezelést kizárólag a Műanyag - P Kft. végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad át. (Ettől csak törvényben, jogszabályban rögzített esetében térhetünk el.)

A honlapon keresztül nincs lehetőség regisztrációra. Szerződött partner cégek azonosításához használunk általuk megadott céges e-mail címet, Így nem kerülnek tárolásra ügyféladatok. Ügyfeleinket a honlapon keresztül hírlevél formájában nem tájékoztatjuk.

A honlap kapcsolat-felvételi részén található űrlap kizárólag egy kapcsolat felvételi e-mail küldés célját szolgálja. Az e-mailek a Műanyag - P Kft. muanygap@muanyagp.hu címére kerülnek továbbításra (mint beérkezett üzenetek). Kérjük, hogy az egyes beviteli mezőkbe személyes adatokat ne adjon meg! A beérkezet üzeneteket a Műanyag - P Kft. az üzenet aktualitásának lejárta után azonnal, vagy legfeljebb 2 év elteltével törli. Az e-mailt - ha törvényi feltételek lehetővé teszik - kérésére is töröljük. A törlést elérhetőségeinken kérhetik.
A Műanyag - P kft.-nek nincs lehetősége a kapcsolat-felvételi űrlapon megadott adatok valóságtartalmának ellenőrzésére.

Az e-mail küldéshez az Ön vállalkozásának, cégének nevet (kérjük, ne adja meg természetes személy nevét), a vállalkozás, cég elektronikus levélcímet, továbbá az üzenet tartalmát adja meg. Ezen e-mail elküldésével Ön hozzájárul, hogy a megadott e-mail címre kizárólag az üzenet tartalmával összefüggésben válasz e-mailt (e-maileket) küldjünk.

Honlapunk látogatása közben automatikusan minimális mennyiségű naplóbejegyzések kerülnek tárolásra. A tárolt, kezelt adatok köre az alábbiakban olvasható:
az aktuálisan honlapot olvasóra vonatkozóan az alábbi adatok:

  • látogatás kezdete;
  • a látogató keresőrobot vagy felhasználó;
  • utolsó "kattintás" időpontja;
  • megtekintett oldal;
  • keresett szavak, azok darabszáma
  • kereső robotok utolsó látogatása
  • robot neve;
  • utolsó látogatásának időpontja (folyamatosan változik, a honlap életciklusának végéig)

A fenti adatok kapcsolata az érintettel (felhasználóval) nem biztosítható, ennek feltételei a Műanyag - P Kft.-nél nem adottak.

A fenti adatokat kizárólag a muanyagp.hu honlap szolgáltatásainak működtetéséhez, fejlesztéséhez, és a Műanyag - P kft. üzletmenetéhez használjuk fel. Ezek harmadik fél részére nem kerülnek átadásra.

Jogorvoslat

A honlapunkon keresztül nem kezelünk személyes adatokat, ettől függetlenül felhasználóink (üzletfeleink) kérhetnek tájékoztatást a Műanyag - P kft. által végzett adatkezelésről.

Adatkezeléssel kapcsolatosan panasszal, jogorvoslattal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál felé lehet élni:


Műanyag nagykereskedés
Viszonteladóknak, partnereknek